Olijffanaten, heden trof ik aan op de boekenafdeling van de Bijenkorf, het volgende lezenswaardige boekwerkje: Rijk van Olijven, geschreven door Mort Rosenblum.
Uit. Schuyt & Co. Prijs: van ? 22,50 voor ? 8,90.
Groet, Ruud
Eminentie Ruud,
U blijkt ook hier weer van onschatbare waarde!
En omdat een Kalamata-aanhanger ben, een recept:
Ingredienten
200 g zwarte olijven (liefst Kalamata) zonder pit
1 à2 teentjes knoflook
1 blikje ansjovisfilets
1 eetlepel Franse mosterd
2 eetlepels goede olijfolie
1 potje kappertjes
versgemalen peper
Bereiding
Doe de olijven, de knoflook, de ansjovisfilets, de mosterd en de olie in een foodprocessor en laat draaien tot het een bijna gladde pasta is. Schep er de uitgelekte en afgespoelde kappertjes door en breng op smaak met wat peper.
Bon appetit,
Eelco
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?