Ciao!

Exclusieve Italiaanse olijfolie uit Liguria, Italia binnen handbereik! Onontbeerlijk in “La Dolce Vita”.

San Bartolomeo olijfolie onderscheidt zich door haar smaak. De olijven worden met de hand geplukt en bij de productie vindt geen filtering plaats. Tevens kent de olie een zeer lage zuurgraad. (Bij een zuurgraad van 0,8% of lager mag olie extra vergine genoemd worden. Deze ontstaat uit de eerste koude persing. Olijfolie van San Bartolomeo heeft slechts een zuurgraag van 0,4 ? 0,5%). Verder worden de olijven niet bewerkt met welke chemicaliën dan ook. De olijfolie van San Bartolomeo is dan ook geheel biologisch. De unieke smaak van de olie komt verder tot stand door de fraaie ligging en omgeving waar San Bartolomeo vandaan komt. San Bartolomeo is afkomstig uit Rapallo (Liguaria) gelegen aan de Mediterrane kust, dichtbij het schilderachtige Portofino.

Olijfolie van San Bartolomeo heeft twee keurmerken in de wacht gesleept. Het D.O.P. (Denominazione di Origine Protetta) keurmerk dat weergeeft dat het hier om echte Italiaanse producten gaat en het gerenommeerde Corporazione del Mastri Oleari certificaat. San Bartolomeo is dan ook een van de weinige olijfolies die dit Italiaanse certificaat heeft weten te bemachtigen en dit certificaat staat borg voor echte kwaliteit.

San Bartolomeo olijfolie staat dan ook bekend als exclusieve olijfolie. San Bartolomeo wordt geleverd in fraaie glazen karaffen. Van zowel 0,75 als ook 0,50 liter. De karaf heeft een handige “schenktuit” of ook wel neus genaamd, en een fijn handvat.

Voor meer informatie kijk op: olio-doliva nl of neem contact op met San Bartolomeo via info@olio-doliva.nl

Ciao e a presto!